אורז פרסי ותפוחי אדמה

אורז פרסי ותפוחי אדמה

אורז פרסי ותפוחי אדמה

החמרים הדרושים:

2 כוסות אורז פרסי
¼ כוס שמן+4 כפות לשימון הסיר
½ כוס צימוקים שחורים וצהובים— שטופים
½ כוס צנובר או שקדים מולבנים ארוכים
2 תפוחי אדמה פרוסים
בטטה חצויה לאורך
קורט מלח
כף דבש
2 קורטים קינמון
מעט כורכום
כפית נענע טרייה
קליפת תפוז

אופן ההכנה :

מבשלים את האורז 10 דקות בהרבה מים רותחים עם קורט מלח -מסננים.
(לא שוטפים את האורז)—-מערבבים את האורז עם:
הצימוקים, שקדים/צנובר והתבלינים
פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות ואת הבטטה לשני חצאים לאורך.
משמנים סיר רחב ב-4 כפות שמן ומחממים על להבה בינונית
מניחים את פרוסות תפוחי האדמה שיכסו את התחתית ומעל מניחים את חצאי הבטטה
מנערים קלות את הסיר
מפזרים את כל האורז על תפוחי האדמה והבטטה ומיישרים
משקים באופן שווה ב-¼ כוס שמן
סוגרים במכסה תואם ומבשלים על להבה נמוכה שעה.
הופכים על מגש ומגישים מיד
התפוחים יוצאים פריכים ושחומים.

הערות:

הערה 1=  במתכון אין מים
הערה 2=  מיד אחרי הבישול להניח את הסיר על מגבת ספוגה במים קרים ולחכות מספר שניות-אמור לשחרר את התפוחים שנדבקו לתחתית הסיר במהלך הבישול.

מקור: Pirge

About these ads
Published in: on 1 במאי 2009 at 11:32  להגיב  

The URI to TrackBack this entry is: http://cook4us.wordpress.com/2009/05/01/%d7%90%d7%95%d7%a8%d7%96-%d7%a4%d7%a8%d7%a1%d7%99-%d7%95%d7%aa%d7%a4%d7%95%d7%97%d7%99-%d7%90%d7%93%d7%9e%d7%94/trackback/

פיד RSS של התגובות לרשומה זו

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

הרשמה

קבל כל פוסט חדש ישירות לתיבת הדואר הנכנס.

%d בלוגרים אהבו את זה: