לביבות גבינה ("סירניקי ")

ת
לביבות גבינה

מאכל רוסי טעים מאד ,מזכיר את המאכלים הטעמים של בית סבתי. ניתן לגוון ולהוסיף לגבינה - צימוקים/תפוחי עץ חתוכים דק/דובדבנים שבורים.

החומרים הדרושים:

500 גר` גבינת "טוב טעם" (עדיף לקנות "טבורוג" בחנויות של הרוסים)
1 חב' סוכר וניל
1 ביצה
4 כפות קמח תופח
2 כפות סוכר
קורט מלח
שמן קנולה

אופן ההכנה :

1. מערבבים את כל החומרים .
2. מחממים מחבת עם שמן .
3. נעזרים ע"י 2 כפות כדי להעביר את העיסה מהכף למחבת ,משטחים בעדינות על המחבת ומטגנים על אש קטנה כ 5-7 דקות ,עד שתופס צבע ,הופכים לעוד 5-7 דקות.
4.מצננים , ניתן להגיש עם שמנת חמוצה או/ו ריבה או/ו ממרח שוקולד ,כל מה שעולה לרוחם.
5. בתיאבון…..

מקור: סבתא

Published in: on 30 באפריל 2009 at 19:53  להגיב  

The URI to TrackBack this entry is: https://cook4us.wordpress.com/2009/04/30/%d7%9c%d7%91%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%92%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%a1%d7%99%d7%a8%d7%a7%d7%a0%d7%99%d7%a7%d7%99/trackback/

RSS feed for comments on this post.

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: