עגבניות ממולאות בגבינה בולגרית

סדנא מצולמת :

חותכים את העגבניות לשניים.

שלב ראשון

שלב ראשון

מוצאים עם כפית את התוכן ,ממליחים את התוכן של העגבניה ושמים הפוך על מפית ל כ 10 דקות. ( כדי להוציא את המיץ).

שלב שני

שלב שני

חותכים את השמיר ואת השום דק דק (אני חותכת את השמיר עם המספריים), שמים קצת מלח ופלפל חריף ומערבבים .

שלב שלישי

שלב שלישי

לוקחים את הגבינה הבולגרית ומועכים עם המזלג ומערבבים ביחד עם השמיר.

שלב רביעי

שלב רביעי

חותכים רצועות דקות של פילפל אדום ומערבבים עם הגבינה.

שלב חמישי

שלב חמישי

ממלאים את העגבניות.

שלב שישי

שלב שישי

החומרים הדרושים:

6 עגבניות
שמיר
2 שיני שום
100 גרם גבינה בולגרית
חצי פלפל אדום
מלח ופלפל

אופן הכנה:

1. חותכים את העגבניות לשניים ,מוצאים עם כפית את התוכן ,ממליחים את התוכן של העגבניה ושמים הפוך על מפית ל כ 10 דקות. ( כדי להוציא את המיץ).
2.חותכים את השמיר ואת השום דק דק (אני חותכת את השמיר עם המספריים), שמים קצת מלח ופלפל חריף ומערבבים .
3. לוקחים את הגבינה הבולגרית ומועכים עם המזלג ומערבבים ביחד עם השמיר.
4. חותכים רצועות דקות של פילפל אדום ומערבבים עם הגבינה.
5. ממלאים את העגבניות.
ואוכלים…..

מקור: שלי

The URI to TrackBack this entry is: https://cook4us.wordpress.com/2009/05/02/%d7%a2%d7%92%d7%91%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%9e%d7%95%d7%9c%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%92%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%91%d7%95%d7%9c%d7%92%d7%a8%d7%99%d7%aa/trackback/

RSS feed for comments on this post.

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: