ביסקוטי מישמש ושוקולד

ביסקוטי מישמש ושוקולד

ביסקוטי מישמש ושוקולד

החומרים הדרושים:

2 ביצים
½ כוס סוכר חום
½1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפייה
100 גרם מישמשים יבשים
½ כוס שוקולד צ'פס

אופן הכנה:

1. מקציפים את הביצים עם הסוכר עד לקבלת תערובת חומה .
2. מנפים את הקמח ואבקת אפייה בקערה נוספת ,מוסיפים את המישמש ושוקולד צ'פס ומערבבים.
3. מוסיפים את התערובת היבשה לתערובת ביצים ומערבבים במהירות נמוכה עד שהבצק מתאחד וממתינים 5 דקות עד שהבצק מתקשה במקצת.
4.לוקחים 2 תבניות "אינגליש קייק" עם נייר אפיה ומשמנים אותו קלות , מעבירים את הבצק לתבנית ומיישרים על התבנית (גובה הבצק כ 2-3 ס"מ) ולתנור ל 35 דקות בחום בינוני .
5. מצננים כשעה ,מוציאים מהתבנית וחותכים בעזרת סכין חדה פרוסות של 1 ס"מ .
6. משכיבים את הפרוסות על תבנית ולתנור ל 15 דקות בחום בינוני , לאחר 15 דקות הופכים את הביסקוטים ולעוד 15 דקות .
7. מצננים ומכניסים לתוך צנצנת עם מכסה אטום.
8 . לא לשכוח להכין קפה או תה ולהתענג….

מקור – אישי

Published in: on 3 במאי 2009 at 17:29  להגיב  

The URI to TrackBack this entry is: https://cook4us.wordpress.com/2009/05/03/%d7%91%d7%99%d7%a1%d7%a7%d7%95%d7%98%d7%99-%d7%9e%d7%99%d7%a9%d7%9e%d7%a9-%d7%95%d7%a9%d7%95%d7%a7%d7%95%d7%9c%d7%93/trackback/

RSS feed for comments on this post.

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: