דג ברוטב שמנת ופטריות

דג ברוטב שמנת ופטריות

דג ברוטב שמנת ופטריות

מנה מהירה להכנה וקלה מאד, המתכון הרשום הנו לשני אנשים.

החומרים הדרושים:

4 חתיכות דג פילה סול
½ בצל קצוץ
1 שן שום כתוש
½ גזר חתוך לרצועות דקות
¼ פלפל חתוך לרצועות דקות
שמיר
מלח פלפל
½ קופסת שימורי פיטריות
½ קופסת שמנת מתוקה לבישול

אופן ההכנה :

1. מטגנים את הבצל והשום קלות כ 2-3 דקות, מוסיפים פיטריות ומערבבים לעוד 2-3 דקות, מוסיפים פלפל וגזר לעוד 2-3 דקות ומערבבים.
2. יוצקים שמנת ,מלח ופלפל ומערבבים היטב ומשטחים את הכל.
3. שמים על הכל את הדג מנמיכים את האש ומכסים ל4-5 דקות , הופכים את הדג ומכסים עוד 4-5 דקות.
4. מוצאים ומגישים ,בתיאבון.

מקור: אישי

Published in: on 5 במאי 2009 at 19:20  להגיב  

The URI to TrackBack this entry is: https://cook4us.wordpress.com/2009/05/05/%d7%93%d7%92-%d7%91%d7%a8%d7%95%d7%98%d7%91-%d7%a9%d7%9e%d7%a0%d7%aa-%d7%95%d7%a4%d7%98%d7%a8%d7%99%d7%95%d7%aa/trackback/

RSS feed for comments on this post.

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: