דג מטוגן על לימון

]דג מטוגן על לימון

דג מטוגן על לימון

המנה שבמתכון הנה זוגית.
ניתן לטגן במחבת או לאפות בתנור.

החומרים הדרושים:

2 דגי פילה
1 לימון
20 גרם חמאה
שמיר
מלח/פלפל/פפריקה

אופן ההכנה :

1.חותכים לימון לעיגולים ומניחים על המחבת/תבנית.
2.מפזרים מלח פלפל ופפריקה על גבי דגי סול.
3. קוצצים שמיר ומערבבים עם החמאה ומורחים על הדג.
4.מניחים את הדג ע"ג הלימון .
במחבת – אש נמוכה עם מכסה כ 10 דקות.
בתנור – אפיה בחום בינוני כ 10 דקות.
5. מוציאים ומגישים.

מקור – אישי

הערה:

חשוב לא להשרות את הדג בלימון לפני האפיה/טיגון אחרת יצא חמוץ.

Published in: on 5 במאי 2009 at 19:30  Comments (1)  

The URI to TrackBack this entry is: https://cook4us.wordpress.com/2009/05/05/%d7%93%d7%92-%d7%9e%d7%98%d7%95%d7%92%d7%9f-%d7%a2%d7%9c-%d7%9c%d7%99%d7%9e%d7%95%d7%9f/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One Commentכתיבת תגובה

  1. מתכון מצוין! תודה


כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: