שניצל – פילה סול

שניצל - פילה סול

שניצל - פילה סול

החומרים הדרושים:

פילה סול
100 גרם קמח
פפריקה
אבקת שום
מלח
פלפל
ביצה
כף פירורי לחם

אופן ההכנה :

1. מערבבים את כל החומרים היבשים ,קמח,פירורי לחם,פפריקה,מלח,פלפל,אבקת שום.
2. שוברים ביצה בקערה נפרדת.
3. טובלים את הדג הקערה עם הביצה ואז מעבירים לקערת קמח ,מוודאים כיסוי מושלם של הדג בתערובת ולהעביר למחבת על אש בינונית לכמה דקות על כל צד.
4. להגיש עם תוספת לבחירה.

מקור: אישי

Published in: on 5 במאי 2009 at 19:59  להגיב  

The URI to TrackBack this entry is: https://cook4us.wordpress.com/2009/05/05/%d7%a9%d7%a0%d7%99%d7%a6%d7%9c-%d7%a4%d7%99%d7%9c%d7%94-%d7%a1%d7%95%d7%9c/trackback/

RSS feed for comments on this post.

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: