חזה עוף עם פטריות בסיר

חזה עוף עם פטריות בסיר

חזה עוף עם פטריות בסיר

ארוחה מלאה בסיר אחד
החומרים הדרושים:

2 חזה עוף מחולק
1 תיבולית "עשבי תיבול" של קנור
1 בצל קצוץ
1 שן שום כתוש
2 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לריבועים
1 קופסת שימורי פטריות

לרוטב –
½ כוס מים
2 כפות שמן זית
מלח פלפל
1 תיבולית "עשבי תיבול" של קנור

אופן ההכנה:

1. לערבב את התיבולית עם כף שמן זית ולהשרות את החזה עוף כשעה .
2. מטגנים בסיר את הבצל והשום עם מעט שמן כ-2 דקות עד שמזהיב .
3. לסנן את הפטריות מקופסת שימורים ולהעביר לסיר ל 3-4 דקות.
4. להכין רוטב בקערה (לצקת יחד את החומרים ולערבב) להעביר את תפוחי האדמה .
ואת החזה עוף לסיר על אש קטנה כ ½ שעה עד שתפוחי אדמה רכים.
5.לתקן תיבול במידת הצורך ולהגיש.

מקור: אישי


Published in: on 6 במאי 2009 at 20:11  להגיב  

The URI to TrackBack this entry is: https://cook4us.wordpress.com/2009/05/06/%d7%97%d7%96%d7%94-%d7%a2%d7%95%d7%a3-%d7%a2%d7%9d-%d7%a4%d7%98%d7%a8%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%a1%d7%99%d7%a8/trackback/

RSS feed for comments on this post.

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: