חזה עוף

חזה עוף

חזה עוף

החומרים הדרושים:

מלח
פלפל
פפריקה
1 שום כתוב
כף שמן זית
חזה עוף

אופן ההכנה:

1. פורסים חזה עוף לחתיכות.
2. מערבבים את כל פרט לעוף.
3. טובליפ את העוף "ומעסים" היטב.
4. שמים על מחבת גריל למספר דקות בכל צד
5. פורסים ירקות ,מעבירים את החזה לצלחת ונהנים מארוחה.

מקור: אישי

Published in: on 6 במאי 2009 at 20:17  להגיב  

The URI to TrackBack this entry is: https://cook4us.wordpress.com/2009/05/06/%d7%97%d7%96%d7%94-%d7%a2%d7%95%d7%a3/trackback/

RSS feed for comments on this post.

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: