ירקות כבושים "אדום"

ירקות כבושים "אדום"

ירקות כבושים "אדום"

החומרים הדרושים:

כרוב שלם חתוך לרצועות
4 גזרים חתוכים לעיגולים
2 סלקים קטנים חתוכים לעיגולים
1 ליטר מים
1 כוס חומץ
1 כוס סוכר
2 כפות מלח גס
חצי כוס שמן "קנולה"
8 שיני שום

אופן ההכנה:

1. לחתוך את הירקות ולשים בקערה או בסיר גדול.
2. להרתיח את כל החומרים מים,חומץ,סוכר,מלח,שמן.
3. לצקת את הנוזל על הירקות, לשים צלחת על הירקות עם משקולת לחצי יום, להעביר לכלי ולמקרר.
4. אחרי 24 שעות ניתן לאכול ולהנות.

מקור: אמא

Published in: on 7 במאי 2009 at 20:36  להגיב  

The URI to TrackBack this entry is: https://cook4us.wordpress.com/2009/05/07/%d7%99%d7%a8%d7%a7%d7%95%d7%aa-%d7%9b%d7%91%d7%95%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%93%d7%95%d7%9d/trackback/

RSS feed for comments on this post.

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: