כבד עוף עם אורז צימוקים וצנוברים

כבד עוף עם אורז צימוקים וצנוברים

כבד עוף עם אורז צימוקים וצנוברים

החומרים הדרושים:

חצי קילו כבד עוף
חצי כוס יין לבן
בצל
כוס אורז
50 גר צימוקים
50 גר צנוברים
מלח ,פלפל,פפריקה מתוקה

אופן ההכנה:

1.שוטפים טוב טוב את הכבד עוף וחותכים לריבועים ,שמים בקערה ושופכים חצי כוס יין לבן ומשרים כשעה.
2. חותכים את הבצל לריבועים קטנים ומטגנים במחבת עם ולפי הטעם ממלחים , שמים קצת פפריקה ופלפל, עד שהבצל מזהיב .
3.מסננים את הכבד עוף מהיין ושמים את הכבד למחבת עם בצל ומטגנים מכל הצדדים.
4. בינתיים מכינים את האורז , ולקראת סוף הבישול שמים צימוקים וצנוברים.
5. מעבירים לצלחת ונהנים…

מקור: אישי

The URI to TrackBack this entry is: https://cook4us.wordpress.com/2009/05/07/%d7%9b%d7%91%d7%93-%d7%a2%d7%95%d7%a3-%d7%a2%d7%9d-%d7%90%d7%95%d7%a8%d7%96-%d7%a6%d7%99%d7%9e%d7%95%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%a6%d7%a0%d7%95%d7%91%d7%a8%d7%99%d7%9d/trackback/

RSS feed for comments on this post.

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: