לביבות בטטה

לביבות בטטה

לביבות בטטה

החומרים הדרושים:

ללביבות:
4 בטטות
¾ כוס קמח
1 כף סויה
מלח פלפל

לרוטב:
1 שמנת חמוצה
4 כפות מיונז
שן שום כתושה
עירית קצוצה

אופן ההכנה:

1.קולפים את הבטטות וחותכים לריבועים קטנים ומבשלים עד שהופכים להיות רכים, מסננים ומסירים למקרר לשעתיים שלוש.
2.מוצאים את הבטטות מהמקרר ומועכים למחית ,מוסיפים קמח, סויה, מלח, פלפל ומערבבים היטב.
3. מוסיפים שמן למחבת ,נעזרים בשתי כפות כדי להעביר את המחית מכף אחד למחבת בגודל לביבה ומטגנים.
4. מערבבים את כל חומרים הרוטב , מתקנים תיבול במידת הצורך ומגישים.
5. בתאבון….

מקור: תמיר,מהעבודה.

Published in: on 8 במאי 2009 at 21:06  להגיב  

The URI to TrackBack this entry is: https://cook4us.wordpress.com/2009/05/08/%d7%9c%d7%91%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%98%d7%98%d7%94/trackback/

RSS feed for comments on this post.

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: