אצבעות תפו"א עם פיטריות‬

סדנא:
שלב ראשון

שלב ראשון

מבשלים תפו"א עד שמתרככים.

שלב שני

שלב שני

בנתיים מטגנים את הפיטריות עם הבצל עד ההזהבה.

שלב שלישי

שלב שלישי

מקלפים תפו"א ומועכים לפירה עם חמאה,ומוסיפים שן שום קמח מלח פלפל ומערבבים.

שלב רביעי

שלב רביעי

מוסיפים את הפיטריות ומערבבים לפירה תפו"א.

שלב חמישי

שלב חמישי

מכינים 2 קערות , בקערה אחד שוברים את הביצים ומקשקשים ובקערה שניה מערבים את הפירורי לחם עם סומסום.יוצרים "אצבעות" מהפירה,מגלגלים בביצה ואז בקערה עם הפירורי לחם ומניחים במחבת למס' דקות בכל צד.

אצבעות תפו"א עם פיטריות

אצבעות תפו"א עם פיטריות

החומרים הדרושים:

1 ק"ג תפו"א
1 קופסת שימורי פיטריות שמפניון
1 בצל קצוץ
מלח פלפל
שמן לטיגון
פירורי לחם
2 ביצים
1 שן שום כתוש
10 גרם חמאה
2 כפות קמח
2 כפות סומסום

אופן ההכנה:
1. מבשלים תפו"א עד שמתרככים.
2.בנתיים מטגנים את הפיטריות עם הבצל עד ההזהבה.
3.מקלפים תפו"א ומועכים לפירה עם חמאה,ומוסיפים שן שום קמח מלח פלפל ומערבבים.
4.מוסיפים את הפיטריות ומערבבים לפירה תפו"א.
5. מכינים 2 קערות , בקערה אחד שוברים את הביצים ומקשקשים ובקערה שניה מערבים את הפירורי לחם עם סומסום.יוצרים "אצבעות" מהפירה,מגלגלים בביצה ואז בקערה עם הפירורי לחם ומניחים במחבת למס' דקות בכל צד.
בתיאבון

מקור:אישי


The URI to TrackBack this entry is: https://cook4us.wordpress.com/2009/05/09/%d7%90%d7%a6%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%aa-%d7%aa%d7%a4%d7%95%d7%90-%d7%a2%d7%9d-%d7%a4%d7%99%d7%98%d7%a8%d7%99%d7%95%d7%aa%e2%80%ac/trackback/

RSS feed for comments on this post.

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: