לחם מטוגן בביצה וגבינה

לחם מטוגן בביצה וגבינה

לחם מטוגן בביצה וגבינה

החומרים הדרושים:

2 פרוסות לחם
1 ביצה
1 גבינה צהובה

אופן ההכנה:

1. מחממים את המחבת.
2. שוברים את הביצה בצלחת ומקשקשים טובלים את הלחם משני הצדדים את 2 הפרוסות.
3.שמים פרוסה אחד על המחבת מניחים גבינה צהובה ומניחים את הרוסה השניה מיד לאחר מכן.
4. מטגנים כדקה שתיים והופכים לצד השני כדקה שתיים.
5. מוציאים מניחים לצד ירקות וגבינה ויש לכם ארוחת בוקר נהדרת.

מקור: אישי

Published in: on 9 במאי 2009 at 18:59  להגיב  

The URI to TrackBack this entry is: https://cook4us.wordpress.com/2009/05/09/%d7%9c%d7%97%d7%9d-%d7%9e%d7%98%d7%95%d7%92%d7%9f-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%94-%d7%95%d7%92%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%94/trackback/

RSS feed for comments on this post.

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: