רוגאלך מבצק עלים

סדנא:

שלב ראשון

שלב ראשון

פורסים את הבצק עלים על משטח עם קמח ומרדדים דק.

שלב שני

שלב שני

מרדדים דק

שלב שלישי

שלב שלישי

ממלאים בחומרים מילוי לבחירה….אני פיזרתי סוכר חום ,קינמון ,ובוטנים קצוצים.

שלב רביעי

שלב רביעי

מקפלים את העלה של הבצק העלים המרודד לחצי.

שלב חמישי

שלב חמישי

חותכים את הבצק למשולשים.

שלב שישי

שלב שישי

מגלגלים כל משולש מהחלק הרחב לצר חשוב לשים לב שהחלק הצר יהיה למטה בתבנית.

שלב שביעי

שלב שביעי

אופים בתנור שחומם מראש ללחום 170 מעלות במשך12-15 דקות, מקררים,מפזרים אבקת סוכר ומלקקים את האצבעות.

החומרים הדרושים:

1 חב' בצק עלים מופשר
קמח

מילוי-
שוקולד/קינמון/פרג……

אופן ההכנה:

1.פורסים את הבצק עלים על משטח עם קמח
2. מרדדים דק.
3. ממלאים בחומרים מילוי לבחירה….אני פיזרתי סוכר חום ,קינמון ,ובוטנים קצוצים.
4. מקפלים את העלה של הבצק העלים המרודד לחצי.
5.חותכים את הבצק למשולשים.
6.מגלגלים כל משולש מהחלק הרחב לצר חשוב לשים לב שהחלק הצר יהיה למטה בתבנית.
7.אופים בתנור שחומם מראש ללחום 170 מעלות במשך12-15 דקות, מקררים,מפזרים אבקת סוכר ומלקקים את האצבעות.

מקור :אישי

The URI to TrackBack this entry is: https://cook4us.wordpress.com/2009/05/09/%d7%a8%d7%95%d7%92%d7%90%d7%9c%d7%9a-%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a7-%d7%a2%d7%9c%d7%99%d7%9d/trackback/

RSS feed for comments on this post.

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: