לחם בצל

לחם בצל

לחם בצל

כתוספת למרק ….עם גבינה …משהו משהו

החומרים הדרושים:

350 גרם קמח תופח
100 גרם גבינה צהובה
2 כפות אבקת מרק בצל
500 גרם ריוויון
4 בצלים ירוקים חתוכים דק

אופן ההכנה:

1. מערבבים את כל החומרים , מעבירים לתבנית .
2.זורים מעל קצת גרעינים ופפריקה אדומה ליופי וצבע
3.אופים בחום 180 כ- 40 דקות עד שישחים .
4. אוכלים ונהנים.

מקור: ספר קטן גדול

Published in: on 10 במאי 2009 at 13:03  להגיב  

The URI to TrackBack this entry is: https://cook4us.wordpress.com/2009/05/10/%d7%9c%d7%97%d7%9d-%d7%91%d7%a6%d7%9c/trackback/

RSS feed for comments on this post.

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: