לחמניות במלוי בצל וגבינה

לחמניות במלוי בצל וגבינה

לחמניות במלוי בצל וגבינה

מחממים קצת לפני שמגישים ,נותנים ביס…..

החומרים הדרושים:

לבצק :
1 ק"ג קמח מנופה
1 כפית מלח
3 כפות שומן
1 ביצה
50 גר מרגרינה
50 גר שמרים טריים
5 כפות סוכר
2 וחצי כוסות מים
מלית:
2 בצלים קצוצים
2 שיני שום כתושים
מלח פלפל
גבינה צהובה/פרמזן

אופן הכנה:

1. מניחים קמח בקערת עירבול, יוצרים גומה במרכז ומוסיפים לתוכה מלח, שמן, ביצה ומרגרינה. מסביב לגומה מפזרים שמרים וסוכר.
2.מתחילים לערבל עם וו לישה במהירות בינונית ומוסיפים בהדרגה מים תוך הגברת מהירות .מפיסיקים כשמתקבל בצק רך וגמיש הניתק מדפנות הקערה.
3. מעבירים את הבצק לקערה משומנת קלות , מכסים בניילון נצמד ומתפיחים במקום חמים כשעה וחצי או עד הכפלת הנפח.
4.מטגנים את הבצל והשום במחבת עד להזהבה מוסיפים מלח פלפל ומקררים.
4. מעבדים קלות את הצק כדי להוציא את האויר ,מחלקים את הבצק ל 8 חלקים ומרדדים כל חלק לעלה ואותו מחלקים ל 4 , על עלה שמים קצת מהתערובת בצל וכפית גבינה ,סוגרים כדי שיצא כדור.
5. שמים את הלחמניות בתבנית ומתפיחים לעוד כ 20 דקות. מברישים בביצה ואופים בתנור בחום בינוני למשך 20-15 דקות.

מקור: עירבוב של מס' מתכונים

Published in: on 11 במאי 2009 at 17:48  להגיב  

The URI to TrackBack this entry is: https://cook4us.wordpress.com/2009/05/11/%d7%9c%d7%97%d7%9e%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%9e%d7%9c%d7%95%d7%99-%d7%91%d7%a6%d7%9c-%d7%95%d7%92%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%94/trackback/

RSS feed for comments on this post.

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: