לחמניות מקמח תירס

לחמניות מקמח תירס

לחמניות מקמח תירס

החומרים הדרושים:

1 כוס קמח תירס
½ כוס קמח /אפשר גם מלא
אבקת אפיה
מלח/פלפל
½ כוס חלב
¼ כוס שמן
ביצה טרופה
1 שמנת חמוצה
50 גרם גבינה צהובה

מילוי:
1 בצל קצוץ
1 קופסת שימורי פיטריות

אופן ההכנה:

1. מטגנים את הבצל עד למצב שחום ומוסיפים את הפיטריות למשך 4-5 דקות ומצננים.
2. מערבבים את כל החומרים של הלחמניה לבלילה אחידה.
3. יוצקים בתבנית שקעים ½ מהכמות של הבלילה בכל שקע , שמים כף מהמילוי וסוגרים עד ל-¾ עם המילוי של הלחמניה , מעל מפזרים קצת פפריקה וגרענים.
4. אופי בחום 180°c למשך כ 30 דקות.
מקור: עירבוב מספר מתכונים

Published in: on 12 במאי 2009 at 19:08  להגיב  

The URI to TrackBack this entry is: https://cook4us.wordpress.com/2009/05/12/%d7%9c%d7%97%d7%9e%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%a7%d7%9e%d7%97-%d7%aa%d7%99%d7%a8%d7%a1/trackback/

RSS feed for comments on this post.

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: