מאפה מבצק "פילו" עם תפוחי עץ

מאפה מבצק פילו עם תפוחי עץ

מאפה מבצק פילו עם תפוחי עץ

החומרים הדרושים:

חבילת בצק "פילו" מופשר
5 תפוחים
חצי כוס צימוקים
חצי כוס אגוזי מלך
100 גר' חמאה להכנה
150 גר' חמאה לבצק "פילו"
כוס סוכר
פירורי ביסקוויט
ביצה

אופן ההכנה:

1.חותכים את התפוחים לריבועים.
2.מחממים את המחבת עם 100 גר' חמאה.
3.אחרי שהחמאה נמסה שמים את התפוחים במחבת ל 10 דק' על אש קטנה ומערבבים מדי פעם,לאחר מכן שופכים כוס סוכר וממשיכים לעוד כ 10 דק' ומערבבים מדי פעם.
4.לאחר שהסתיים התהליך שמים את התפוחים בכלי להתקרר.
5.שמים את הצימוקים בכוס מים ל – 10 דק' ,מסננים מהמים, ושמים בתוך הכלי עם התפוחים ביחד עם אגוזי מלך ,ומערבבים את הכל.
6.פורסים את בצק ה"פילו" , חותכים כל עלה לשניים ואז את החצי מקפלים לשניים מורחים חמאה שמים קצת פירורי ביסקויט , שמים קצת מהתערובת מקפלים כמו מעטפה ואת החלק המקופל שמים כלפי מטה.
8. מורחים בביצה בנוסף ניתן לפזר קצת סוכר חום , להוסיף אגוזים או כל מה שנראה לכם.
9. לתנור בחום של 180 מעלות למשך כ 25 דק'
תהנו.

מקור – אישי

Published in: on 13 במאי 2009 at 19:49  להגיב  

The URI to TrackBack this entry is: https://cook4us.wordpress.com/2009/05/13/%d7%9e%d7%90%d7%a4%d7%94-%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a7-%d7%a4%d7%99%d7%9c%d7%95-%d7%a2%d7%9d-%d7%aa%d7%a4%d7%95%d7%97%d7%99-%d7%a2%d7%a5/trackback/

RSS feed for comments on this post.

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: