
ממרח כבד עוף
החומרים הדרושים:
500 גר כבד עוף נקי ושטוף
4 ביצים מבושלות
20 גר' חמאה
2 בצל חתוך
2 שיני שום כתושות
שמן זית
מלח
פלפל
אופן ההכנה:
1. מחממים מחבת וממסים חמאה, מוסיפים בצל חתוך גס ומטגנים עד ההזהבה ,מוסיפים כבד עוף מנמיכים אש ומטגנים כ 10 דקות ,כל כמה דקות לערבב.
2. לצנן את הכבד עם הבצל כשעה.
3. בינתיים לבשל ביצים ולצנן כשעה.
4. להעביר את הכבד , ביצים , שום למערבל ,בזמן העירבול להוסיף בעדינות שמן זית כ 2-3 כפות, לערבל עד שנהיה ממרח.
5. להעביר לכלי מתאים לשים למקרר ולהגיש אחרי שעתיים שלוש.
לקישוט-ניתן לטגן טבעות בצל עם שום ולהניח מעל לממרח.
מקור – ששת
להשאיר תגובה