ממרח כבד עוף

ממרח כבד עוף

ממרח כבד עוף

החומרים הדרושים:

500 גר כבד עוף נקי ושטוף
4 ביצים מבושלות
20 גר' חמאה
2 בצל חתוך
2 שיני שום כתושות
שמן זית
מלח
פלפל

אופן ההכנה:

1. מחממים מחבת וממסים חמאה, מוסיפים בצל חתוך גס ומטגנים עד ההזהבה ,מוסיפים כבד עוף מנמיכים אש ומטגנים כ 10 דקות ,כל כמה דקות לערבב.
2. לצנן את הכבד עם הבצל כשעה.
3. בינתיים לבשל ביצים ולצנן כשעה.
4. להעביר את הכבד , ביצים , שום למערבל ,בזמן העירבול להוסיף בעדינות שמן זית כ 2-3 כפות, לערבל עד שנהיה ממרח.
5. להעביר לכלי מתאים לשים למקרר ולהגיש אחרי שעתיים שלוש.

לקישוט-ניתן לטגן טבעות בצל עם שום ולהניח מעל לממרח.

מקור – ששת

Published in: on 16 במאי 2009 at 6:53  להגיב  

The URI to TrackBack this entry is: https://cook4us.wordpress.com/2009/05/16/%d7%9e%d7%9e%d7%a8%d7%97-%d7%9b%d7%91%d7%93-%d7%a2%d7%95%d7%a3/trackback/

RSS feed for comments on this post.

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: