ממרח שעועית "פסולה בטוטה"

ממרח שעועית

ממרח שעועית

החומרים הדרושים:

2 כוסות שעועית (אני משתמשת בסנפרוסט)
2 שיני שום
2 כפות שמן זית
מלח פלפל

אופן ההכנה:

1. לבשל את השעועית 10 דקות עד שמתרככת,לסנן מהמים אך לא לשפוך את המים ולצנן מעט.
2. להעביר למערבל ,להוסיף שום כתוש ,1/3 כוס מי בישול של השעועית ,שמן זית מלח פלפל,לערבל עד קבלת מחית.
3.לטעום ולתקן תיבול ולהעביר למקרר כשעה לפני ההגשה.

לקישוט:
לטגן טבעות בצל עם שן שום במחבת עד לקבלת פריכות ולהוסיף על הממרח.

מקור: אישי

Published in: on 17 במאי 2009 at 17:28  להגיב  

The URI to TrackBack this entry is: https://cook4us.wordpress.com/2009/05/17/%d7%9e%d7%9e%d7%a8%d7%97-%d7%a9%d7%a2%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%aa-%d7%a4%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%94-%d7%91%d7%98%d7%95%d7%98%d7%94/trackback/

RSS feed for comments on this post.

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: