מרינדה לשיפודי פרגית

מרינדה לשיפודי פרגית

מרינדה לשיפודי פרגית

החומרים הדרושים:

1 ק"ג פרגיות פרוס לגודל השיפוד
1 בצל פרוס לעיגולים
2 שיני שום כתוש
4 כפות מיונז
כפית מלח
כפית פלפל

אופן ההכנה:

1.בקערה גדולה מערבבים את שום,מיונז מלח פלפל ובצל.
2.מכניסים לקערה את הבשר מערבבים, מכשים בניישלון נצמד ולמקרר ולהשרייה למס' שעות ,עדיפות לכל הלילה.
3. יום למחרת משרים את השיפודים במים כ 10 דקות ואז שמים את הבשר.
4. מחפשים מנגל ויאלללללללההה…..

מקור: חבר,סלבה

Published in: on 18 במאי 2009 at 7:09  Comments (3)  

The URI to TrackBack this entry is: https://cook4us.wordpress.com/2009/05/18/%d7%9e%d7%a8%d7%99%d7%a0%d7%93%d7%94-%d7%9c%d7%a9%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%93%d7%99-%d7%a4%d7%a8%d7%92%d7%99%d7%aa/trackback/

RSS feed for comments on this post.

3 תגובותכתיבת תגובה

  1. חברות יקרות, זהו אכן מתכון מצוין!!!
    קל פשוט וטעים!!!
    מחכה בקוצר רוח לעוד מתכונים מצויינים!!!

    נ.ב. אירצ'קה כל הכבוד על הבלוג!!! מדהים!!!

  2. מותק, קודם כל תתחדשי על הבלוג! יש פה דברים שנראים ממש ממש טעים🙂

    אבל הייתי חייבת להגיב לגבי משהו, במתכון של המרינדה לשיפודי פרגית (אם כבר כתבת שהמקור הוא סלבה, בתור אשתו ארשה לעצמי להגיב) רשמת שמכניסים למקרר ללילה ואנחנו דווקא משאירים בחוץ, יש לערבב את הבשר מדי פעם.
    והשלב של ההשרייה של הבשר במים לא עושים בכלל… הרי זה ישתוף את כל המיונז והרוטב הטעים!
    זהו🙂 טעיייים

    אתה ממש יפה אבל!

    • תודה מתוקה על המחמאות וברוכה הבאה….
      לגביי המרינדה , עדיף לא להשאיר מחוץ למקרר במיוחד בקיץ , הבשר נוטה להתקלקל מהר מאד בחום .
      לגביי השיפודים והשרריתם במים , הכוונה היא למקלות עץ ולא לבשר, משרים את השיפודי עץ במים כדי שלא יישרפו במנגל…
      תודה על ההערות.


כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: