מרק איטריות תירס ונקניק

מרק איטריות תירס ונקניק

מרק איטריות תירס ונקניק

החומרים הדרושים:

4 כוסות מים
2 כפות מרק עוף
½ כוס איטריות דקות
1 חלבון ביצה
1 קופסת שימורי תירס, מסונן
מלח, פלפל
1כף רוטב צ'ילי מתוק
נקניק סאלמי חתוך לרצועות

אופן ההכנה:

1. שמים את המים בסיר עם אבקת מרק. לאחר מספר דקות מוסיפים את התירס המסונן ומביאים לרתיחה.
2. מוסיפים את האיטריות ורוטב צ'לי מבשלים כ 5 דקות.
3. מוסיפים את החלבון לאט, לאט ע"י מזלג כדי שיווצרו "שערות" במרק ומוסיפים נקניק. מבשלים עוד כ 5 דקות. מתקנים תיבול במידת הצורך.
4. להגיש ולהנות יחדיו.

מקור: אישי

Published in: on 18 במאי 2009 at 7:15  להגיב  

The URI to TrackBack this entry is: https://cook4us.wordpress.com/2009/05/18/%d7%9e%d7%a8%d7%a7-%d7%90%d7%99%d7%98%d7%a8%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%aa%d7%99%d7%a8%d7%a1-%d7%95%d7%a0%d7%a7%d7%a0%d7%99%d7%a7/trackback/

RSS feed for comments on this post.

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: