מרק אפונה עם קבנוס

מרק אפונה עם קבנוס

מרק אפונה עם קבנוס

החומרים הדרושים:

בצל
שמן
3 שני שום
500 גרם אפונה
1 תפוח אדמה
1 גזר
9 כוסות מים
2 כפות מרק
מלח פלפל
2 נקניקי קבנוס

אופן ההכנה:

1. משרים במים את האפונה לחצי שעה.
2. מחממים בסיר שמן מוסיפים את הבצל ושום ומאדים עד להזהבה.
3 מוסיפים לסיר את כל החומרים פרט לקבנוס ומבשלים עד לרתיחה ,מורידים את האש וממשיכים לבשל עוד כ 40 דקות.
4. מורידים מהאש ומרסקים בבלנד ידני ( להזהר שלא יתיז ) עד למחית ,מחזירים את הסיר לכיריים ובודקים את התיבול.
5. פורסים את הקבנוס לעיגלולים מוסיפים למרק לעוד 10 דקות בישול.
6. ניתן להוסיף קרוטונים .
בתאבון….

מקור: מבוסס על מתכון מבישולה

Published in: on 19 במאי 2009 at 5:40  להגיב  

The URI to TrackBack this entry is: https://cook4us.wordpress.com/2009/05/19/%d7%9e%d7%a8%d7%a7-%d7%90%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%94-%d7%a2%d7%9d-%d7%a7%d7%91%d7%a0%d7%95%d7%a1/trackback/

RSS feed for comments on this post.

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: