מרק יוגורט מלפפונים ובצל ירוק

מרק יוגורט מלפפונים ובצל ירוק

מרק יוגורט מלפפונים ובצל ירוק

החומרים הדרושים:

קופסת ריווין קטנה
בצל ירוק
3-4 מלפפונים
שן שום
שמיר קצוץ
חצי כוס מים
ביצה מבושלת (לגיוון)


אופן ההכנה:

1. חותכים דק את הבצל הירוק , קוצצים את השמיר וכותשים שן שום ומערבבים טוב עד שיצא מיץ מהתערובת עם קמצוץ מלח .
2.חותכים את המלפפנים לריבועים ומוסיפים לתערובת הבצל ושמיר.
3. שופכים את הריווין וחצי כוס מים מערבבים ולמקרר.
4.לפני ההגשה ניתן לבשל ביצה לצננה, לחתוך ולשים למרק .
5. להנותתתת…..

מקור: אישי

Published in: on 19 במאי 2009 at 6:14  להגיב  

The URI to TrackBack this entry is: https://cook4us.wordpress.com/2009/05/19/%d7%9e%d7%a8%d7%a7-%d7%99%d7%95%d7%92%d7%95%d7%a8%d7%98-%d7%9e%d7%9c%d7%a4%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%91%d7%a6%d7%9c-%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a7/trackback/

RSS feed for comments on this post.

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: