מרק תפו"א וגזר

מרק תפו"א וגזר

מרק תפו"א וגזר

החומרים הדרושים:

2 כפות שמן זית
4 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
4 גזרים קלופים וחתוכים גס
1 בצל חתוך גס
2 שיני שום
2 ענפי סלרי
ליטר ציר מרק עוף/ירקות
מלח/פלפל

אופן ההכנה:

1. לחמם סיר עם שמן זית, להוסיף בצל ולטגן 2-3 דקות, להוסיף שום ולטגן עוד דקה , להוסיף את הגזר ,תפו"א ,בצל ולערבב, לטגן כ 8-9 , להוסיף את ציר המרק, סלרי, מלח פלפל, להביא לרתיחה ,להנמיך את האש ולכסות . לבשל כ 40 דקות עד שהירקות רכים.
2. להוציא את הסלרי ,לטעום ,לתקן תיבול.
3. להעביר למעבד מזון (להזהר שלא יתיז ,חם !)
4. להעביר לצלחות ,ניתן להוסיף כף גבינת פרמזן מגורדת וקרוטונים.
5. בתיאבון.

מקור: אישי

Published in: on 20 במאי 2009 at 5:10  Comments (1)  

The URI to TrackBack this entry is: https://cook4us.wordpress.com/2009/05/20/%d7%9e%d7%a8%d7%a7-%d7%aa%d7%a4%d7%95%d7%90-%d7%95%d7%92%d7%96%d7%a8/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One Commentכתיבת תגובה

  1. עכשיו סיימתי לעשות את זה בליל חורף קר בסידני ויצא מעולה.
    תודה.


כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: