סלט חיטה עם פילפלים וצימוקים

סלט חיטה עם פילפלים וצימוקים

סלט חיטה עם פילפלים וצימוקים

החומרים הדרושים:

1 כוס חיטה מבושלת
פילפל אדום
פילפל ירוק
חצי כוס צימוקים שהושרו במים כ 5 דקות
חצי בצל קצוץ

לרוטב:

2 כפות שמן זית
2 כפות חומץ בן יין/בלסמי
שן שום כתוש
מלח פלפל

אופן ההכנה:

1. לבשל את החיטה ע"פ הוראות היצרן ולצנן.
2.לשים בקערה את הפלפלים החתוכים עם הבצל והצימוקים ולערבב עם החיטה.
3. לערבב את הרוטב בנפרד ולהעביר לסלט ולערבב יחדיו.
4. לטעום ,לתקן תיבול ולהגיש.

הערות:מאד טעים לערבב טונה חריפה ,הופך את הסלט לממש ארוחה.

מקור:אישי

Published in: on 21 במאי 2009 at 5:48  להגיב  

The URI to TrackBack this entry is: https://cook4us.wordpress.com/2009/05/21/%d7%a1%d7%9c%d7%98-%d7%97%d7%99%d7%98%d7%94-%d7%a2%d7%9d-%d7%a4%d7%99%d7%9c%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%a6%d7%99%d7%9e%d7%95%d7%a7%d7%99%d7%9d/trackback/

RSS feed for comments on this post.

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: