סלט חצילים עם מיונז

סלט חצילים עם מיונז

סלט חצילים עם מיונז

החומרים הדרושים:

חציל אחד
כף מיונז
כף מיץ לימון
כף שמן זית
מלח/פלפל
שן שום כתושה

אופן ההכנה:

1.עוטפים את החציל בנייר כסף מכניסים לתנור בחום גבוה של 200°c למשך כ-15 דקות, לאחר 15 דקות לסובב את החציל ולהמשיך עוד 15 דקות עד שהחציל רך.
2.לצנן את החציל כ 10 דקות ,לפתוח בזהירות את הנייר כסף , לחתוך לאורך את החציל ולגרד בעזרת כף את "בשר" החציל.
3.בקערה לערבב את כל החומרים ואז להוסיף את החציל, אחרי שהחציל נמעך היטב ע"י מזלג.
4. להעביר למקרר לשעה. לתקן טיבול ולהגיש.

מקור :אישי

Published in: on 22 במאי 2009 at 20:18  להגיב  

The URI to TrackBack this entry is: https://cook4us.wordpress.com/2009/05/22/%d7%a1%d7%9c%d7%98-%d7%97%d7%a6%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9d-%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%a0%d7%96/trackback/

RSS feed for comments on this post.

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: