ספגטי ברוטב בלונז

ספגטי ברוטב בלונז

ספגטי ברוטב בלונז

כל אחד מכין את הרוטב בלונז הטעים שלו …וזה שלי.

החומרים הדרושים:

חצי בצל
שן שום כתושה
שמן זית
אורגנו
בשר בקר 500 גר'
מלח פלפל
רסק עגבניות
תיבולית של קנור שום ופיטרוזיליה
רבע כוס מים

אופן ההכנה:

1.מטגנים את הבצל והשום עד להזהבה, מוסיפים את הבשר ומערבבים יחד עד שמתפרק כדקה שתיים.
2.מוסיפים רסק עגבניות ,מים,תיבולית ומערבבים, על אש קטנה מבשלים מס' דקות עד שהבשר מוכן.
3.לבשל את הספגטי לפי הוראות היצרן.
4.להוסיף את הרוטב לספגטי.
5.ארוחה מצויינת .

מקור-אישי

About these ads
Published in: on 28 במאי 2009 at 19:27  להגיב  

The URI to TrackBack this entry is: https://cook4us.wordpress.com/2009/05/28/%d7%a1%d7%a4%d7%92%d7%98%d7%99-%d7%91%d7%a8%d7%95%d7%98%d7%91-%d7%91%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%96/trackback/

פיד RSS של התגובות לרשומה זו

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

הרשמה

קבל כל פוסט חדש ישירות לתיבת הדואר הנכנס.

%d בלוגרים אהבו את זה: