סלמון ותפו"א בתנור

סלמון ותפו"א בתנור

סלמון ותפו"א בתנור

יש לבחור את הכמות המנות ע"פ מספר הסועדים ,כלומר דג ותפו"א לסועד.
(במתכון התפריט מיועד לשניים)

החומרים הדרושים:

2 תפו"א
2 חתיכות סלומון
20 גרם חמאה
שמיר קצוץ דק
מלח גס
פלפל
4 שיני שום

אופן ההכנה:

1. לייבש את התפו"א לקלף במגבת , לעטוף בנייר סופג ועם הנייר להניס למיקרו ל-2 דקות (אם יש יותר תפו"א הבישול במיקרו יתארך בהתאם ,כל תפו"א נוסף יש להוסיף דקה נוספת במיקרו )או שניתן לבשל בסיר תפו"א עד לריכוך.
2. לעשות חתכים בהתפו"א לריבועים רק את השכבה העליונה (לא לחתוך עד הסוף)
3. את החמאה והשמיר לערבב היטב ומרוח קצת על התפו"א והסלמון.
4. להעביר לתבנית את התפו"א והסלמון ,לפזר שיני שום (לא חייבים לקלף) מעל לפזר קצת מלח גס ופלפל.
5. לאפות בתנור כ – 10 דקות על טורבו בחום בינוני.
מקור: אישי

The URI to TrackBack this entry is: https://cook4us.wordpress.com/2009/05/28/%d7%a1%d7%9c%d7%9e%d7%95%d7%9f-%d7%95%d7%aa%d7%a4%d7%95%d7%90-%d7%91%d7%aa%d7%a0%d7%95%d7%a8/trackback/

RSS feed for comments on this post.

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: