עוגת גבינה שוקולד וג'לי‬

1

אך…עוגה חגיגית וטעימה ביותר.
הכנתי את העוגה בתבנית סיליקון ולכן בונים את העוגה "הפוך" , כאשר מחלצים את העוגה
היא מקבלת מראה חגיגי.
החומרים הדרושים-
1 קופסת שימורי מישמש
1 חב' ג'לי
750 גרם שמנת
100 גרם שוקולד לבן
1/2 כוס סוכר
1 חבילת שמנת מתוקה
1 חבילת גלטין (14 גרם)
אופן ההכנה-
1. לפרוס את המישמשים ולהניח בתבנית ולהכניס למקרר.
2. להכין ג'לי ע"פ הוראות היצרן ולשפוך בעדינות לתבנית עם הפירות , להעביר למקרר עד התייצבות מלאה, למשך 3-4 שעות.
3.מערבבים היטב את הסוכר עם השמנת.
4. ממיסים את השוקולד הלבן ומעבירים לקערה עם השמנת.
5. מקציפים שמנת מתוקה ומקפלים לתוך התערובת של הגבינה.
6. ממיסים ג'לטין ע"פ הוראות היצרן ומערבבים היטב בתיערובת הגבינה.
7. את התערובת הגבינה שופכים לתבנית עם הג'לי, מעבירים למקרר למשך לילה.
8. חילוץ העוגה-
ממלאים קערה רחבה במים רותחים לתוכה מכניסים את התבנית סיליקון לדקה ומוציאים, בעדינות הופכים את התבנית סיליקון לצלחת הגשה.
9. מכניסים למקרר עד ההגשה.
10. בתיאבון.
מקור – אישי

2

3

Published in: on 28 במאי 2009 at 19:55  להגיב  

The URI to TrackBack this entry is: https://cook4us.wordpress.com/2009/05/28/%d7%a2%d7%95%d7%92%d7%aa-%d7%92%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%a9%d7%95%d7%a7%d7%95%d7%9c%d7%93-%d7%95%d7%92%d7%9c%d7%99%e2%80%ac/trackback/

RSS feed for comments on this post.

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: