"כבד" קל – לביבות כבד

סדנא:

11

שוטפים ומנקים את הכבדי עוף.

22

מוסיפים בצל ושום ומערבלים במגימיקס/מערבל ידני.

33

מוסיפים 2 ביצים ומערבלים .

44

מוסיפים קמח,סומסום,פלפל,מלח,אבקת מרק ושמיר ולערבב היטב עד לבלילה אחידה.

55

בעזרת מצקת שופכים את הבלילה על מחבת לוהטת וקצת משומנת,מטגנים כדקה שתיים על כל צד ומגישים.

66

החומרים הדרושים:
500 גרם כבד עוף
2 ביצים
1/2 בצל
2 שיני שום
5 כפות קמח
1 כף סומום
פלפל
מלח
שמיר
1 כף אבקת מרק
אופן ההכנה:
1. שוטפים ומנקים את הכבדי עוף.
2. מוסיפים בצל ושום ומערבלים במגימיקס/מערבל ידני.
3. מוסיפים 2 ביצים ומערבלים .
4. מוסיפים קמח,סומסום,פלפל,מלח,אבקת מרק ושמיר ולערבב היטב עד לבלילה אחידה.
5. בעזרת מצקת שופכים את הבלילה על מחבת לוהטת וקצת משומנת,מטגנים כדקה שתיים על כל צד ומגישים.

מקור: אישי

The URI to TrackBack this entry is: https://cook4us.wordpress.com/2009/06/04/%d7%9b%d7%91%d7%93-%d7%a7%d7%9c-%d7%9c%d7%91%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%9b%d7%91%d7%93/trackback/

RSS feed for comments on this post.

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: