ספגטי ברוטב שמנת ופיטריות

ספגטי ברוטב שמנת ופיטריות

ספגטי ברוטב שמנת ופיטריות

החומרים הדרושים:

1 חב' ספגטי מבושלת ע"פ הוראות היצרן
1 קופסת שימורי פיטריות שמפניון
½ בצל
1 שן שום
1 תיבולית של קנור "עשבי תיבול"
1 חבילת שמנת מתוקה

אופן ההכנה:

1. לבשל ספגטי ע"פ הוראות היצרן.
להכנת הרוטב:
2.מטגנים קלות בצל ושום , מוסיפים פיטריות וממשיכים לטגן עוד כ 2-3 דקות.
3. מוסיפים שמנת מתוקה ומנמיכים את האש, מוסיפים תיבולית וממשיכים לערבב לעוד 2-3 דקות.
4.מערבבים את הספגטי יחד עם הרוטב ומגישים. (כמובן אפשר להוסיף למעלה גבינת פרמז'ן)
5. בתיאבון.

מקור: אישי

Published in: on 4 ביוני 2009 at 7:23  Comments (2)  

The URI to TrackBack this entry is: https://cook4us.wordpress.com/2009/06/04/%d7%a1%d7%a4%d7%92%d7%98%d7%99-%d7%91%d7%a8%d7%95%d7%98%d7%91-%d7%a9%d7%9e%d7%a0%d7%aa-%d7%95%d7%a4%d7%99%d7%98%d7%a8%d7%99%d7%95%d7%aa/trackback/

RSS feed for comments on this post.

2 תגובותכתיבת תגובה

  1. מנה משגעת
    אני אוהב להכין עם פורטבלו טריות ..

    • בהחלט ניתן להוסיף כל סוגי הפיטריות…תודה🙂


כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: