עוגה "גלילי מצה" במלוי גבינת טוב טעם ומרשמלו

סדנא:

1

מחממים מחבת עם סוכר למשך מס' דקות עד שהסוכר הופך להיות קרמל. בנתיים קולפים את הבננות ופורסים לעיגולים.ברגע שנוצר קרמל מנחים את הבננות על כל צד למשך 3-4 דקות עד שיספגו את הקרמל.

1
לוקחים את המצה ומרטיבים מתחת לזרם מים פושרים ,מכסים במגבת למש כ 10 דקות עד שהמצתו מתרככות.

1

בקערה מערבבים את הגבינה של טוב טעם עם חצי קופסא של שמנת מתוקה ומוסיפים את המרשמלו החתוכים ומערבבים.

1

בקערה מערבבים את הגבינה של טוב טעם עם חצי קופסא של שמנת מתוקה ומוסיפים את המרשמלו החתוכים ומערבבים.

1

מעבירים לתבנית.

1

לקוחים את השמנת המתוקה שנותרה ומקציפים למשך 2-3 דקות ומכסים את הכל.

1

פורסים הקווי ומניחים מעל לקצפת

1

החומרים הדרושים :
10 עלי מצה
5 כפות סוכר חום
2 כפות סוכר לבן
1 שקית סוכר וניל
4 בננות
1/2 חבילת מרשמלו חתוכים לריבועים
חבילת גבינה "טוב טעם"
שמנת מתוקה
פרי לקישוט – אני השתמשתי ב -3 קיווים

אופן ההכנה :
1. מחממים מחבת עם סוכר למשך מס' דקות עד שהסוכר הופך להיות קרמל. בנתיים קולפים את הבננות ופורסים לעיגולים.ברגע שנוצר קרמל מנחים את הבננות על כל צד למשך 3-4 דקות עד שיספגו את הקרמל.
2.לוקחים את המצה ומרטיבים מתחת לזרם מים פושרים ,מכסים במגבת למש כ 10 דקות עד שהמצתו מתרככות.
3.בקערה מערבבים את הגבינה של טוב טעם עם חצי קופסא של שמנת מתוקה ומוסיפים את המרשמלו החתוכים ומערבבים.
4.לוקחים את המצה שהתרכה וחוצים לשניים, בקצה שמים כף של תערובת הגבינה ו2-3 חתיכות בננה ומגלגלים.
5.מעבירים לתבנית את כל הגילגולי מצה.
6.לוקחים את השמנת המתוקה שנותרה ומקציפים למשך 2-3 דקות ומכסים את הכל.
7.פורסים הקווי ומניחים מעל לקצפת.
8.מעבירים למקרר למשך 3-4 שעות.
מקור: אישי

The URI to TrackBack this entry is: https://cook4us.wordpress.com/2009/06/09/%d7%a2%d7%95%d7%92%d7%94-%d7%92%d7%9c%d7%99%d7%9c%d7%99-%d7%9e%d7%a6%d7%94-%d7%91%d7%9e%d7%9c%d7%95%d7%99-%d7%92%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%aa-%d7%98%d7%95%d7%91-%d7%98%d7%a2%d7%9d-%d7%95%d7%9e%d7%a8/trackback/

RSS feed for comments on this post.

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: