חזה עוף ברוטב עגבניות וזיתים

ז


1

מוסיפים שמן לסיר חמה ומטגנים מעט את הבצל ושום.

2

מוסיפים לסיר ,רכז עגבניות,רוטב טריאקי,יין ,תיבולית ומים ומערבבים

3

מוסיפים את הזיתים ,מערבבים ומכסים במכסה ומבשלים על אש בינונית-נמוכה למשך 20 דקות. מדי פעם בוחשים.

4

מנקים ושוטפים את החזה עוף ופורסים לחתיכות.

5

מעבירים את החזה עוף לסיר, ומערבבים בעדינות , מכסים ומבשלים 10 דקות.

6

החומרים הדרושים:
1בצל קצוץ
2 שיני שום חתוכים דק
שמן טיגון
1 קופ' רכז עגבניות
1 כף רוטב טריאקי
3 כפות יין אדום
1/2 כוס מים
1 "תיבולית" של קנור שום ופיטרוזיליה
1 קופסת שימורי זיתים מגולענים
2 פרפרי חזה עוף פרוסים לחתיכות
1 נקניק קבנוס
אופן ההכנה:
1. מוסיפים שמן לסיר חמה ומטגנים מעט את הבצל ושום.
2. מוסיפים לסיר ,רכז עגבניות,רוטב טריאקי,יין ,תיבולית ומים ומערבבים.
3. מוסיפים את הזיתים ,מערבבים ומכסים במכסה ומבשלים על אש בינונית-נמוכה למשך 20 דקות. מדי פעם בוחשים.
4. מנקים ושוטפים את החזה עוף ופורסים לחתיכות.
5. מעבירים את החזה עוף לסיר, ומערבבים בעדינות , מכסים ומבשלים 10-15 דקות עד שהחזה עוף מוכן
6.פורסים לעיגולים נקניק אחד של קבנוס ,מוסיפים לתבשיל ,מערבבים ומבשלים עוד 3-4 דקות.
7. בתיאבון.

מקור :אישי

The URI to TrackBack this entry is: https://cook4us.wordpress.com/2009/06/13/%d7%97%d7%96%d7%94-%d7%a2%d7%95%d7%a3-%d7%91%d7%a8%d7%95%d7%98%d7%91-%d7%a2%d7%92%d7%91%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%95%d7%96%d7%99%d7%aa%d7%99%d7%9d/trackback/

RSS feed for comments on this post.

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: