"פלאוב" בחצי שעה וטעם כמו אמיתי

סדנא:

1

מחממים את הסיר עם השמן זית ,ושמים את הבצל ,מערבבים עד לשקיפות הבצל.

2

מוסיפים את הגזר ומערבבים.

3

מוסיפים כוס אורז ומערבבים כשתי דקות.

4

מוסיפים 2 כוסות מים ,מערבבים מוסיפים סלרי וצ'לי ,מכסים ומבשלים על אש קטנה כ 10 דקות.

5מוסיפים את החזה עוף , מערבבים וממשיכים לבשל על אש קטנה עד שכל המים מתאדים והבשר מוכן ,עוד כ 10 דקות בערך ,ולערבב מדי כמה דקות, להוסיף מלח פלפל לפי הטעם.

פלאוב בחצי שעה

החומרים הדרושים:
1 בצל קצוץ
1 כף שמן זית לטיגון
1 גזר מגורד בפומפיה
1 כוס אורז מלא
1 ענף של סלרי
1/2 כפית אבקת צ'לי
1 פרפר חזה עוף חתוך לריבועים (4*4)
מלח פלפל
אופן ההכנה:
1. מחממים את הסיר עם השמן זית ,ושמים את הבצל ,מערבבים עד לשקיפות הבצל.
2. מוסיפים את הגזר ומערבבים.
3. מוסיפים כוס אורז ומערבבים כשתי דקות.
4. מוסיפים 2 כוסות מים ,מערבבים מוסיפים סלרי וצ'לי ,מכסים ומבשלים על אש קטנה כ 10 דקות.
5.מוסיפים את החזה עוף , מערבבים וממשיכים לבשל על אש קטנה עד שכל המים מתאדים והבשר מוכן ,עוד כ 10 דקות בערך ,ולערבב מדי כמה דקות, להוסיף מלח פלפל לפי הטעם.
6. להוציא את הסלרי ולהגיש.
בתיאבון

מקור: אישי

The URI to TrackBack this entry is: https://cook4us.wordpress.com/2009/06/20/%d7%a4%d7%9c%d7%90%d7%95%d7%91-%d7%91%d7%97%d7%a6%d7%99-%d7%a9%d7%a2%d7%94-%d7%95%d7%98%d7%a2%d7%9d-%d7%9b%d7%9e%d7%95-%d7%90%d7%9e%d7%99%d7%aa%d7%99/trackback/

RSS feed for comments on this post.

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: