עוגיות בוהן

עוגיות בוהן

עוגיות בוהן

החומרים הדרושים:

¾2 כוסות גדושות קמח (400 גר')
¾ כוס אבקת סוכר (100 גר')
200 גרם חמאה רכה
1/3 כוס + כף שמן (100 מ"ל)
למילוי העוגיות:
ממרח חלבה, נוטלה או ריבה

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
2. במעבד מזון עם להב מתכת מעבדים קמח, אבקת סוכר וחמאה לתערובת פירורית. מוסיפים שמן ומעבדים בלחיצות קצרות (פולסים) רק עד לקבלת בצק אחיד.
3. מגלגלים את הבצק לכדורים בקוטר 3 ס"מ ומניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה. נועצים את הבוהן במרכז כל כדור ליצירת גומה עמוקה, כמעט עד התחתית.
4. אופים 15-20 דקות, עד שהעוגיות מתחילות להזהיב (הן אמורות להישאר בהירות). מצננים.
5. ממלאים את הגומות בממרח חלבה, נוטלה או ריבה (בעזרת שקית זילוף קטנה או כפית). שומרים בכלי אטום. מקור:

קארין גורן

Published in: on 21 ביוני 2009 at 6:56  להגיב  

The URI to TrackBack this entry is: https://cook4us.wordpress.com/2009/06/21/%d7%a2%d7%95%d7%92%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%95%d7%94%d7%9f/trackback/

RSS feed for comments on this post.

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: