דג "בקלה"

דג בקלה

דג בקלה

החומרים הדרושים:

דגי בקלה מופשרים נקיים
100 גרם קמח
פפריקה
אבקת שום
מלח
פלפל
ביצה
כף פירורי לחם

אופן ההכנה:

1. לנקות את הדג בקלה.
2. מערבבים את כל החומרים היבשים , קמח, פירורי לחם, פפריקה, מלח, פלפל, אבקת שום.
3.להעביר למחבת עם שמן זית על אש בינונית, לכמה דקות על כל צד .
4. בתיאבון.

מקור – אישי

Published in: on 28 ביוני 2009 at 8:13  להגיב  

The URI to TrackBack this entry is: https://cook4us.wordpress.com/2009/06/28/%d7%93%d7%92-%d7%91%d7%a7%d7%9c%d7%94/trackback/

RSS feed for comments on this post.

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: