פשטידת זיתים

סדנא:

111

לערבב בקערה ביצים עם שמן.

222

להוסיף קמח ואבקת אפייה ולערבב.

333

להוסיף חלב וגבינה ולערבב.

444

להוסיף זיתים לערבב ולהעביר לתבנית פיירקס מלבנית ,ניתן לפזר מעל גרענים וקצת פפריקה ליופי.

555

להעביר לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 25-30 דקות.

666

החומרים הדרושים:
1/2 כוס שמן קנולה
100 גרם גבינה צהובה
1 כוס חלב
3 ביצים
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
250 גרם זיתים מגולענים

אופן ההכנה:
1. לערבב בקערה ביצים עם שמן.
2. להוסיף קמח ואבקת אפייה ולערבב.
3. להוסיף חלב וגבינה ולערבב.
4. להוסיף זיתים לערבב ולהעביר לתבנית פיירקס מלבנית ,ניתן לפזר מעל גרענים וקצת פפריקה ליופי.
5.להעביר לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 25-30 דקות.

* לגרסא הלא כשרה ניתן לחתוך 100 גרם נקניק מרטדלה
הערות

מקור: אישי

The URI to TrackBack this entry is: https://cook4us.wordpress.com/2009/06/28/%d7%a4%d7%a9%d7%98%d7%99%d7%93%d7%aa-%d7%96%d7%99%d7%aa%d7%99%d7%9d/trackback/

RSS feed for comments on this post.

2 תגובותכתיבת תגובה

  1. יופי של פשטידה.
    הבאת לי אחלה רעיון לאירוח קרוב.

    • בשמחה, ממתינה לשמוע איך יצא😉


כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: