עוגיות שושנים

עוגיות שושנים

עוגיות שושנים

אופן ההכנה:

לבצק
3 חלמונים
1 מרגרינה
1 שמנת חמוצה
4 כוסות קמח תופח (או 4 כוסות קמח רגיל + א.אפייה)
למילוי
3 חלבונים
1 כוס סוכר
1 אינסטינג פודינג וניל/שוקולד

אופן ההכנה:

1. ללוש הכל היטב, לתת לבצק לנוח במקרר לפחות שעה .
2.להקציף את כל המצרכים למילוי.
3.מחלקים את הבצק ל4. מרדדים כל חלק ומורחים רבע מקצף המילוי. מגלגלים לרולדה, חותכים לפרוסות.
4.מניחים בתבנית על נייר אפייה כאשר החלק שנחתך בעצם יושב כלפי מטה וטיפל'ה לוחצים על קצוות הבצק (כדי שיהיה צורה של שושנה).
השושנים תופחות מעט ולכן צריך לשים במרווחים.
5.מכניסים לתנור לכרבע שעה-20 דק' בחום 180°c.

כשהשושנים יוצאות מהתנור, לפזר מעליהן אבקת סוכר.

מקור: אמא של נועה צמח

Published in: on 2 ביולי 2009 at 6:53  להגיב  

The URI to TrackBack this entry is: https://cook4us.wordpress.com/2009/07/02/%d7%a2%d7%95%d7%92%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%95%d7%a9%d7%a0%d7%99%d7%9d/trackback/

RSS feed for comments on this post.

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: