עוגת "אפרסקים" אישית

סדנא:

5555

מערבבים ת כל החומרים עד ליצירת בצק, ניתן לערבב ידנית.

5555

עד לקבלת המרקם הזה….

5555

מכינים כדורים (כגודל מישמש קטן) ,מניחים על תבנית עם נייר אפייה במרחק של שתי ס"מ אחד מהשני.
מחממים תנור לחום 180 מעלות ואופים למשך 12 דקות.

5555

בנתיים מכינים פודינג שוקולד ע"פ הוראות היצרן.

5555

בעוד שהכדורים חמים מוציאים את החלק התחתון של הכדור עם התוכן.

5555

בצורה כזו…

5555

ממלאים את החלל עם הפודינג בכל הכדורים ומצמידים כל שני חצאים.

5555

ככה….

5555

מכינים בצד 3 קערות עם צבע מאכל , קערה אחד עם צבע אדום השניה עם צבע כתום והשלישית עם סוכר.

5555


החומרים הדרושים:
1/2 ק"ג קמח
200 גרם חמאה
1 כוס סוכר
3 ביצים
1 שקית אבקת אפייה
1 שקית אבקת וניל
אופן ההכנה:
1. מערבבים ת כל החומרים עד ליצירת בצק, ניתן לערבב ידנית.
2.מכינים כדורים (כגודל מישמש קטן) ,מניחים על תבנית עם נייר אפייה במרחק של שתי ס"מ אחד מהשני.
3. מחממים תנור לחום 180 מעלות ואופים למשך 12 דקות.
4. בנתיים מכינים פודינג שוקולד ע"פ הוראות היצרן.
5. בעוד שהכדורים חמים מוציאים את החלק התחתון של הכדור עם התוכן.
6. ממלאים את החלל עם הפודינג בכל הכדורים ומצמידים כל שני חצאים.
7. מכינים בצד 3 קערות עם צבע מאכל , קערה אחד עם צבע אדום השניה עם צבע כתום והשלישית עם סוכר.
8.טובלים חצי מ"האפרסק" בקערה עם צבע אדום ואז את החצי השני בקערה עם צבע כתום ואז מגלגלים בסוכר.
9. לסדר על הצלחת ולהגיש…
מקור – סטלה בן טוב

Published in: on 13 ביולי 2009 at 18:35  להגיב  

The URI to TrackBack this entry is: https://cook4us.wordpress.com/2009/07/13/%d7%a2%d7%95%d7%92%d7%aa-%d7%90%d7%a4%d7%a8%d7%a1%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%99%d7%a9%d7%99%d7%aa/trackback/

RSS feed for comments on this post.

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: