עוגת "זברה" בחושה

עוגת "זברה"

עוגת "זברה"

עוגה מרשימה ובכל חתיכה יש הפתעה עם צורה חדשה.
מתאים לתבנית 26 ס"מ עגולה.

החומרים הדרושים:

4 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס חלב טמפ' החדר
1 כוס שמן קנולה
2 כוסות קמח רגיל
1 כפית אבקת אפייה
סוכר ווניל
2 כפות אבקת קקאו

אופן ההכנה:

1.לערבל ביצים בקערת מיקסר, ולאט לאט לשלב סוכר תוך עירבול
2. ממשיכים להקציף תוך הוספת חלב ושמן.
3. מערבבים קמח, סוכר ווניל ואבקת אפיה, בקערה נפרדת ואז מוסיפים את התערובת לבלילה הרטובה תוך עירבול עדין עד שהופך לעיסה.
4.מחלקים את התערובת ל 2 חלקים ובאחד מהם מוסיפים קקאו ומערבבים היטב.
5. הרכבת העוגה – יש לצקת למרכז התבנית שליש כוס תערובת לבנה, ואז לתוך מרכזה של התערובת הלבנה יש לצקת בעדינות תערובת קקאו ושוב לחזור על הפעלה , עיגול בתוך עיגול עד לסיום התערובת.
6. להכניס לתנור שחומם לחום בינוני (180°c-170°c ) למשך כ- 40 דקות. חשוב – לא לפתוח את התנור ב20 דקות הראשונות אחרת העוגה תצנח.
7. לצנן , לקשט ולעבודה🙂

מקור: בלוג פרידה

Published in: on 16 ביולי 2009 at 6:54  להגיב  

The URI to TrackBack this entry is: https://cook4us.wordpress.com/2009/07/16/%d7%a2%d7%95%d7%92%d7%aa-%d7%96%d7%91%d7%a8%d7%94-%d7%91%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%94/trackback/

RSS feed for comments on this post.

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: