שום בחומץ

שום בחומץ

שום בחומץ

למה? …להכל …..טעים טעים

החומרים הדרושים:
5 ראש שום
1 פלפל חריף חתוך
פלפל גרגרי
חומץ צמחי
2-3 עלי דפנה

אופן ההכנה:
1. מקלפים את השום, חותכים את הפלפל.
2. מעקרים את הכלי ע"י מים רותחים.
3. מעבירים את השום,פלפל חריף,פלפל גרגירי,עלי דפנה.
4. מכסים את הכל בחומץ ( בערך כוס) ולמקרר למשך שבועיים.
5. זהו….שמים בכל התבשילים שאתם אוהבים.

מקור – גיל חובב עם קצת שינויים שלי

ועוד פוזה….

5555

Published in: on 16 ביולי 2009 at 17:34  Comments (2)  

The URI to TrackBack this entry is: https://cook4us.wordpress.com/2009/07/16/%d7%a9%d7%95%d7%9d-%d7%91%d7%97%d7%95%d7%9e%d7%a5/trackback/

RSS feed for comments on this post.

2 תגובותכתיבת תגובה

  1. גם שום וגם בחומץ ??? אוי !

    • זה לא לאכילה יומיומית ,אלה כתוספת לטיבול ,תוספת טעימה ונשמרת הרבה זמן.


כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: