עוגת שוקולד ‬ ‬ ‬

עוגת שוקולד

עוגת שוקולד

החומרים הדרושים:

1 כוס סוכר
1 כוס קמח אסם
1 כוס שוקולית
5 ביצים בטמפ' החדר
¾ כוס שמן
1 שמנת מתוקה
150 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה:

מקציפים את הביצים שלמות וכשהם מוקצפות מעט מוסיפים את הסוכר בהדרגה
בינתיים לוקחים קערה ומערבבים בה את הקמח והשוקולית
אחרי שערבבנו אותם ביחד מוסיפים אותם בהדרגה להקצפה
אחר כך מוסיפים את השמן וחצי קרטון של שמנת מתוקה.
כמובן שכל אלה מוכנסים בעט ההקצפה ולא לאחריה.
אחרי שהעיסה הופכת אחידה וללא גושים שמים בתבנית משומנת מס' 26 ומכניסים לתנור לחום בינוני במשך 3/4 שעה או קצת יותר
מומלץ לחמם את התנור לפני ההכנסה
אחרי שהעוגה מוכנה נותנים לה להתקרר מעט ואז מכינים את הציפוי

הכנת ציפוי:

לוקחים 150 גר' שוקולד מריר שוברים מוסיפים את החצי שמנת מתוקה שנותרה וממיסים על הגז לאחר מכן שופכים על העוגה ונותנים לה להתקרר בימים חמים עדיף

מקור:גיא דותן

Published in: on 18 ביולי 2009 at 7:46  להגיב  

The URI to TrackBack this entry is: https://cook4us.wordpress.com/2009/07/18/%d7%a2%d7%95%d7%92%d7%aa-%d7%a9%d7%95%d7%a7%d7%95%d7%9c%d7%93-%e2%80%ac-%e2%80%ac-%e2%80%ac/trackback/

RSS feed for comments on this post.

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: