סוכריה של קציצה‬ ‬‬ :) ‬ ‬

סדנא:

ז

1

בקערה מערבבים ,ביצים,קטשופ ,מלח ,פלפל ,פפריקה ,שמיר ,שום.

2

מוסיפים את הבשר והחלם הסחוט ממים ומערבבים.

3

שופכים קמח על משטח/נייר כסף וקצת מלח ומערבבים (ניתן להוסיף סומסום).

4

מכינים את הקציצה בצורת קבב ומכניסים את המקל קינמון פנימה ומהדקים.

5

מגלגלים בעדינות בקמח.

6

עד שזה נראה כך…..

7

ולמחבת עם קצת שמן זית…מטגנים על כל צד כמה דקות.

8

החומרים הדרושים:
500 גרם בשר טחון
1/2 בצל קצוץ
2 ביצים
2 כפות קטשופ
1 שן שום כתוש
שמיר
מלח /פלפל/פפריקה
2 פרוסות לחם
מקלות קינמון
שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1.בקערה מערבבים ,ביצים,קטשופ ,מלח ,פלפל ,פפריקה ,שמיר ,שום
2.מוסיפים את הבשר והחלם הסחוט ממים ומערבבים.
3.שופכים קמח על משטח/נייר כסף וקצת מלח ומערבבים (ניתן להוסיף סומסום)
4.מכינים את הקציצה בצורת קבב ומכניסים את המקל קינמון פנימה ומהדקים.
5.מגלגלים בעדינות בקמח.
6.ולמחבת עם קצת שמן זית…מטגנים על כל צד כמה דקות.
בתיאבון

5555

Published in: on 22 ביולי 2009 at 20:54  להגיב  

The URI to TrackBack this entry is: https://cook4us.wordpress.com/2009/07/22/%d7%a1%d7%95%d7%9b%d7%a8%d7%99%d7%94-%d7%a9%d7%9c-%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%a6%d7%94%e2%80%ac-%e2%80%ac%e2%80%ac-%e2%80%ac-%e2%80%ac/trackback/

RSS feed for comments on this post.

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: