עוף – ללקק ת'אצבעות‬

מיועד ל 4 סועדים
החומרים הדרושים:
7 שוקיים
1 בצל
4 תפו"א
2 בטטות קטנות
3-4 שיני שום

לרוטב:

1 כף מיונז
1 כף שמן זית
1 כפית חרדל גרגרי דיז'ון
1/4 כוס מים
מלח גס
פלפל

אופן ההכנה:
1. לשטוף היטב את השוקיים (אני מוריד את העור).
2. לערבב את החומרים לרוטב "ולעסות" את השוקיים ולשים בתבנית.
3. לפרוס את הירקות לטבול גם אותם ברוטב ולהעביר לתבנית לצד השוקיים.
4. מחממים תנור ל 180 מעלות , מכסים את התבנית בנייר כסף ומכניסים למשך 30 דקות.\
5 .מורידים את התבנית ואופים עוד 10-15 דקות ,מעבירים לטורבו ל 5 דקות.
בתיאבון

1

מכסים אותו…...

2

ומוכן…..

3

The URI to TrackBack this entry is: https://cook4us.wordpress.com/2009/07/23/%d7%a2%d7%95%d7%a3-%d7%9c%d7%9c%d7%a7%d7%a7-%d7%aa%d7%90%d7%a6%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%aa%e2%80%ac/trackback/

RSS feed for comments on this post.

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: