איטריות … פיטריות ובשר

איטריות ... פיטריות ובשר

איטריות ... פיטריות ובשר

אז זהו…השבוע היתי ממש לחוצה בזמנים והחלטתי להפשיר בשר עוף טחון אבל לא חשבתי מה אכין איתו.
הגיע הערב סף הרעב עולה עולהה עולההה…מה מכינים ומהר.

מיועד ל 4 סועדים

החומרים הדרושים:
1 חב' איטריות מבושלות
500 גרם בשר טחון
1 קופסת שימורי פיטריות
4 כפות יין לבן
1/2 כפית פפריקה מתוקה
מלח פלפל
שמן טיגון

אופן ההכנה:
1. מבשלים איטריות ע"פ הוראות היצרן.
2. מחממים שמן טיגון מעבירים את הבשר למחבת וכל הזמן מערבבים למשך 2- 3 דקות.
3. מוסיפים פפריקה,מלח פלפל ומערבבים.
4. מוסיפים פיטריות ומערבבים ומטגנים 2-3 דקות.
5. מוסיפים יין מערבבים .
6. מוסיפים את האטריות למחבת מערבבים הכל מכסים עם מכסה לדקה שתיים מעררבים שוב משאירים לעוד כדקה, מגישים.
בתיאבון

מקור – אישי

Published in: on 6 באוגוסט 2009 at 11:10  להגיב  

The URI to TrackBack this entry is: https://cook4us.wordpress.com/2009/08/06/%d7%90%d7%99%d7%98%d7%a8%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%a4%d7%99%d7%98%d7%a8%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%95%d7%91%d7%a9%d7%a8/trackback/

RSS feed for comments on this post.

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: