מאפה מבצק עלים וגבינת טוב טעם‬

סדנא:ת


1

לרדד את הבצק עלים שיתאים לגודל התבנית (פאי).

2

להעביר לתבנית .

3

להכניס למקרר את התבנית עם הבצק .

בנתיים מכינים את המלית:

לשים בקערה גבינת טוב טעם ביצים וחלב ולערבב.

4

להוסיף את יתר החומרים , צימוקים ,שוקולד , קוקוס , סוכר וניל ולערבב.

5

להוציא את התבנית עם הבצק עלים מהמקרר ולהעביר את הגבינה וליישר .

6
לרדד את עלה מבצק עלים ,לכסות את הגבינה…ניתן לקשט בצורות (תגדילו את התמונה)….
למרוח בביצה ולניתן לפזר מלמעלה קצת פרג…לא חובה.

7

לחמם את התנור ל180 מעלות ,ולאפות כ 30 דקות.
(תגדילו את התמונה וניתן לראות את הצורות…)

8

החומרים הדרושים:

3/4 חבילת בצק עלים
500 גרם גבינת טוב טעם
2 ביצים
100 גר' צימוקים(להשרות במים 10 דקות ואז לסחוט)
100 גר' קוקוס
1 שקית סוכר וניל
50 גרם שוקולד צ'פס
1/3 כוס חלב

אופן ההכנה:
1. לרדד את הבצק עלים שיתאים לגודל התבנית (פאי).
2. להעביר לתבנית.
3. להכניס למקרר את התבנית עם הבצק .
4. בנתיים מכינים את המלית:
לשים בקערה גבינת טוב טעם ביצים וחלב ולערבב.
5. להוסיף את יתר החומרים , צימוקים ,שוקולד , קוקוס , סוכר וניל ולערבב.
6. להוציא את התבנית עם הבצק עלים מהמקרר ולהעביר את הגבינה וליישר .
7. לרדד את עלה מבצק עלים ,לכסות את הגבינה…ניתן לקשט בצורות .
למרוח בביצה ולניתן לפזר מלמעלה קצת פרג…לא חובה.
8. לחמם את התנור ל180 מעלות ,ולאפות כ 30 דקות.

מקור – אישי

9

The URI to TrackBack this entry is: https://cook4us.wordpress.com/2009/08/11/%d7%9e%d7%90%d7%a4%d7%94-%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a7-%d7%a2%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%92%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%aa-%d7%98%d7%95%d7%91-%d7%98%d7%a2%d7%9d%e2%80%ac/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One Commentכתיבת תגובה

  1. נראה מעולה!


כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: