תבשיל בשר טחון חומוס ואורז

סדנא:

מחממים מחבת עמוקה , מעבירים את הבצל והשום עד ומטגנים עד ההזהבה ואז מכניסים את התפו"א ורוטב טריאקי ,מערבבים ומכסים ,מבשלים במשך 15-10 דקות עד שתפו"א מתרככים במקצת.

1בזמן הזה מבשלים כוס אורז ע"פ הוראות היצרן(אני משתמשת באורז מלא).

2

מוסיפים את הבשר למחבת ומערבבים היטב,מכסים במכסה למשך 5-7 דקות נוספות ,מערבבים שוב .

3

מוסיפים את הבשר למחבת ומערבבים היטב,מכסים במכסה למשך 5-7 דקות נוספות ,מערבבים שוב .

4

מוסיפים כוס חומוס לתבשיל מערבבים ומבשלים 2-3 דקות.

5

מוסיפים את האורז ובייקון לתבשיל ומערבבים .

6

מוסיפים עלי מרווה ,מלח ,פלפל, מערבבים ,מכסים למשך כ 10 דקות, טועמים מתקנים תיבול.

7

המתכון המלא –
החומרים הדרושים
1 בצל קצוץ
2 שיני שום כתושים
2 תפו"א חתוכים לריבועים
2 כפות רוטב טריאקי
1/2 ק"ג בשר בקר טחון
1 כוס חומוס (סנפרוסט)
1 כוס אורז
2 כפות רוטב חריף מתוק
3 עלי מרווה
2 רצועות בייקון חתוך
מלח פלפל

אופן ההכנה
1. מחממים מחבת עמוקה , מעבירים את הבצל והשום עד ומטגנים עד ההזהבה ואז מכניסים את התפו"א ורוטב טריאקי ,מערבבים ומכסים ,מבשלים במשך 15-10 דקות עד שתפו"א מתרככים במקצת.
2.בזמן הזה מבשלים כוס אורז ע"פ הוראות היצרן(אני משתמשת באורז מלא).
3.מוסיפים את הבשר למחבת ומערבבים היטב,מכסים במכסה למשך 5-7 דקות נוספות ,מערבבים שוב .
4.מוסיפים כוס חומוס לתבשיל מערבבים ומבשלים 2-3 דקות.
5. מוסיפים את האורז ובייקון לתבשיל ומערבבים .
6.מוסיפים עלי מרווה ,מלח ,פלפל, מערבבים ,מכסים למשך כ 10 דקות, טועמים מתקנים תיבול.
7. בתיאבון.
מקור: אישי

The URI to TrackBack this entry is: https://cook4us.wordpress.com/2009/09/13/%d7%aa%d7%91%d7%a9%d7%99%d7%9c-%d7%91%d7%a9%d7%a8-%d7%98%d7%97%d7%95%d7%9f-%d7%97%d7%95%d7%9e%d7%95%d7%a1-%d7%95%d7%90%d7%95%d7%a8%d7%96/trackback/

RSS feed for comments on this post.

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: